Privacy Policy

Uw vliegende Marketing Manager

1. Wie verzamelt de informatie die u zelf achterlaat op de website?

De informatie die u op deze website achterlaat wordt bewaard door COMCILIUM (The Froggery BVBA)
Met als maatschappelijke zetel De Keyserlei 58-60 B19 in 2018 Antwerpen.
BTW: BE0844987784
Te bereiken op 050/ 89 26 24

 

2. Hoe gebeurt de gegevensverzameling?

Welke gegevens verzamel ik en op welke manier?

De enige gegevens die door het bedrijf worden bewaard zijn uw e-mailadres indien u zich zelf inschrijft voor de newsletter. van Comcilium. Dit is voor Marketing-doeleinden van Comcilium.
Al de rest gebeurt via Cookies en Google Analytics, maar dat is enkel om te kijken hoeveel bezoeken we op de website hebben en om zo de resultaten van de Google Advertising na te gaan.

Cookies:

Deze website maakt gebruik van cookies. Dat zijn kleine tekstbestanden die je computer opslaat wanneer je onze website gebruikt. De cookies zorgen voor onder andere informatie over je browsertype, besturingssysteem, geografische locatie, het websitebezoek en brengen je persoonlijke voorkeuren in kaart.

Waarom gebruiken wij cookies?

Dit is puur voor de optimalisatie van de gebruikservaring;

  • Onze website continu optimaliseren;
  • Je voorkeuren onthouden, zodat je niet steeds opnieuw dezelfde informatie moet invoeren of downloaden wanneer je onze website gebruikt;
  • De veiligheid en snelheid van onze website verbeteren;
  • Onze marketing efficiënter maken, zodat we je een betere service kunnen bieden.

Waarvoor gebruiken wij cookies niet?

De informatie wordt met niemand gedeeld en enkel intern gebruikt. We geven je gegevens dus niet door aan derden. Bovendien wordt alles anoniem verwerkt.

3. Met wie worden de persoonsgegevens allemaal gedeeld?

Met NIEMAND. .

4. Hoelang worden de gegevens bewaard?

De gegevens worden gebruikt om emailingcampagnes uit te sturen. Zolang u niet zelf vraagt om deze te verwijderen, zullen ze bewaard worden.

6. Wat zijn de rechten van de gebruikers?

Volgens de GDPR zijn de volgende rechten van toepassing voor u als gebruiker:

1. Recht op inzage/toegang

Iedere gebruiker en bezoeker waarvan we gegevens bewaren heeft het recht om toegang te vragen tot zijn informatie en deze in te kijken.

2. Recht op rechtzetting

U kan de gegevens steeds laten wissen door een email te sturen naar info@comcilium.com of telefonisch .

3. Recht om te worden vergeten

U heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden.

4. Recht om klacht in te dienen

U heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.

5. Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

6. Recht op beperking van de verwerking

U heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.

7. Recht op overdraagbaarheid

U  heeft recht om zijn persoonsgegevens aan en andere verantwoordelijke over te dragen.

 

7. Worden mijn gegevens ook buiten Europa verwerkt?

Neen