Over mezelf

Uw vliegende Marketing Manager

AUDREY COLLARD-BOVY

Meer over mezelf

Ik tel bijna 15 jaar ervaring in de Marketing en Communicatie voor de B2B & B2C sector, waarvan nu reeds 8 jaar als freelancer.
De funderingen van mijn kennis liggen in de jaren dat ik als Account Manager en Account Director werkte in reclamebureaus voor gevestigde merken en corporate bedrijven.

Maar de sterkte van mijn kunnen vindt u terug in de passie voor mijn job.

Van nature uit een cameleon die zich aanpast, ik luister naar de bedrijven en naar hun doelgroep. Mijn ruime blik op de wereld laat me toe om een meertalige problem-solver te zijn. 

Mijn ongelimiteerde creativiteit staat recht in evenredigheid met mijn realisme en aanvoelen voor business, waardoor ondernemen een evidentie is. 

Enkele extra skills bovenop de gewone marketing & communicatie

GOOGLE ADVERTISING

Het opstellen van visuele of tekstuele advertentiecampagnes in Google teneinde uw vindbaarheid te optimaliseren. 

PERFECT MEERTALIG

Perfect drietalig (geschreven en gesproken) Frans, Nederlands, Engels met een af te stoffen basiskennis van het Spaans en Duits. 

WORDPRESS & CMS

Altijd makkelijk als u op iemand kan rekenen om de visuele of tekstuele content van uw website of e-shop zelf aan te passen. 

COPYWRITING

Omdat woorden enorm veel kracht hebben. Met een vlotte pen en een kennis van uw doelgroep maak ik graag uw teksten op. 

GOOGLE ANALYTICS

Advertentiecampagnes en duidelijke websites zijn een must. Maar onderschat de kracht niet van een goede resultatenanlyse.  

SOCIALE MEDIA

Facebook, Linkedin, Instagram, Dock, … Sociale media evolueren continu en zijn onmisbaar voor een bedrijf als ze goed gebruikt worden. 

Huur vandaag nog uw Marketing Manager